با هر برش، طعمی از هنر شیرینیپزی
محبوب ترین غذاهای سنتی
سفری به قلب سنت ها و ارثیهای طعم و رنگ فرهنگ غذایی ایرانی
چیزکیک نیویورکی
نوعی دسر کلاسیک آمریکایی است که ترکیبی از پنیر خامهای، تخممرغ و شکر بوده و بافتی لطیف و مزهای غنی دارد. این کیک معمولاً روی پایهای از بیسکوییت خرد شده و کره قرار میگیرد و در فر پخته میشود. اگرچه چیزکیک در سراسر جهان محبوب است، اما نسخه نیویورکی آن با طعم خالص و بافت کرمیاش شناخته میشود. این دسر اغلب بدون تاپینگ سرو میشود، ولی میتوان آن را با انواع میوه، شکلات یا سسهای میوهای نیز تزئین کرد.
کیک هویج با گردو و دارچین
کیکی خوشعطر و خوشطعم که با ترکیب هویج تازه، گردوی خرد شده و دارچین تهیه میشه. این کیک بافتی نرم و مرطوب داره و عطر دارچینش فضای خونه رو پر میکنه. کیک هویج با گردو و دارچین هم برای عصرونه کنار چای عالیه، هم برای مهمونیها یه انتخاب خاص و سالمه. میتونی اون رو با خامه یا پنیر خامهای تزئین کنی و لذت خوردنش رو چند برابر کنی.
طرز تهیه چیزکیک نیویورکی:
مرحله اول: بیسکوییتها رو با دست یا آسیاب پودر کن. بعد کرهی ذوبشده رو بهش اضافه کن و خوب هم بزن تا حالت خمیری بگیره. این ترکیب رو کف قالب بریز و با ته لیوان فشار بده تا صاف بشه. بذارش توی یخچال تا سفت بشه.
مرحله دوم: پنیر خامهای، خامه، شکر، تخممرغ، وانیل، آرد و نشاسته ذرت رو بریز توی یه کاسه و با همزن بزن تا یه مایهی صاف و یکدست داشته باشی. نه خیلی شل، نه خیلی سفت.
مرحله سوم: فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کن تا گرم بشه. مایهی پنیری رو روی بیسکوییت بریز، سطحش رو صاف کن. قالب رو با فویل بپوشون و بذار توی یه سینی که کمی آب داغ توش ریختی. بذارش توی فر حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا بپزه و روش کمی طلایی بشه.
مرحله چهارم: بعد از پخت، بذار کیک توی دمای اتاق خنک بشه. بعد بذارش توی یخچال حداقل ۴ ساعت تا خودش رو بگیره و سفت بشه.
مرحله پنجم: قبل از سرو، میتونی با سس شکلات، میوه یا پودر قند تزئینش کنی. نوش جان
مقدار مناسب برای چهار نفر
مواد لازم | مقدار کافی |
بیسکویت ساقه طلایی یا پتیبور | ۲ بسته |
کره | ۷۰ گرم |
شیر | ۳ قاشق غذاخوری |
پنیر ماسکارپونه یا خامهای | ۳۰۰ گرم |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
تخممرغ | ۲ عدد |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
نکته مهم


طرز تهیه کیک هویج با گردو و دارچین :
مرحله اول: هویجها رو پوست بگیر و رنده کن. گردوها رو هم خرد کن. فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن کن تا گرم بشه. قالب رو چرب کن و آردپاشی کن.
مرحله دوم: تخممرغها، شکر و وانیل رو با همزن بزن تا کرمی و کشدار بشه. بعد روغن رو اضافه کن و یه دقیقه دیگه هم بزن.
مرحله سوم: آرد، بیکینگپودر، دارچین و هل رو با هم مخلوط کن و الک کن. بعد کمکم به مواد قبلی اضافه کن و با لیسک هم بزن تا یکدست بشه.
مرحله چهارم: هویج رندهشده، گردو و کشمش رو اضافه کن و فقط در حد مخلوط شدن هم بزن.
مرحله پنجم: مایه کیک رو بریز توی قالب و بذار توی فر حدود ۴۵ دقیقه تا بپزه و روش طلایی بشه. با خلال چوبی تست کن؛ اگه چیزی بهش نچسبید یعنی کیک آمادهست.
مرحله ششم: بعد از خنک شدن، از قالب دربیار و اگه خواستی با پودر قند یا خامه تزئینش کن. نوش جان
مقدار مناسب برای چهار نفر
مواد لازم | مقدار کافی |
تخممرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
آرد سفید | ۲ لیوان |
هویج رندهشده | ۲ عدد متوسط |
گردوی خردشده | ½ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
پودر هل (اختیاری) | ½ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
کشمش (اختیاری) | ⅓ لیوان |
برشهایی از شیرینی زندگی
کیکهای ما ترکیبیان از ظرافت، طعمهای ملایم و زیبایی بصری. از لطافت پنیر خامهای تا شیرینی طبیعی هویج، هر مادهی اولیه با دقت انتخاب شده تا لحظهای از آرامش رو در هر قاشق خلق کنه. طراحی ساده اما دلنشین، برای روحی که زیبایی رو در جزئیات میبینه.کیکهایی که با رایحهی دارچین و گرمای گردو، خاطرات قدیم رو زنده میکنن. هر برش، قصهی شیرینی داره—قصهی مادربزرگی که با عشق میپخت، قصهی عصرهای بارونی با چای گل محمدی. اینجا طعم فقط طعم نیست، حس آرامش و عشق توی هر ذرهش جاریه.
مواد اولیه باید همدما باشن: مخصوصاً پنیر خامهای، تخممرغ و خامه اگه سرد باشن، باعث ترک خوردن یا بافت نامطلوب میشن.
از پنیر خامهای با چربی کامل استفاده کن: این نوع پنیر بافت غلیظتر و طعم کرمیتری ایجاد میکنه.
همزدن بیش از حد ممنوع: هوای زیاد داخل مواد باعث ترک خوردن سطح چیزکیک میشه؛ فقط تا زمانی که مواد ترکیب شن، هم بزن.
کف قالب رو با بیسکویت کرهای ضخیم نکن: لایه نازک و فشرده بیسکویت، طعم چیزکیک رو بهتر بیرون میاره.
هویج رندهشده درشت نباشه: باعث میشه بافت کیک یکدستتر باشه و شیرینی طبیعی هویج بهتر حس بشه.
دارچین تازه استفاده کن: عطر دارچین تازه با هویج و گردو ترکیب فوقالعادهای میسازه.
گردو رو کمی تُست کن قبل از اضافه کردن: هم بافت بهتری میده هم طعمش در کیک بیشتر نمایان میشه.
روغن مایع بهتر از کرهست توی این مدل کیکها: چون باعث لطافت بیشتر میشه و با رطوبت هویج هماهنگی بیشتری داره.