سفری به خوشمزه ترین شیرینی دنیا
ماکارون ها

محبوب ترین غذاهای سنتی 
سفری به قلب سنت ها و ارثی‌های طعم و رنگ فرهنگ غذایی ایرانی 

ماکارون چیست؟

ماکارون با طعمی لذیذ و بسیار دلچسب، یک شیرینی خارق‌العاده است.

این شیرینی در اصل با سفیده تخم‌مرغ و شکر درست می‌شود و از دیگر مواد تشکیل‌دهنده آن می‌توان به پودر بادام یا بادام‌زمینی و رنگ‌های خوراکی مجاز اشاره کرد.

داخل این شیرینی را معمولا با شکلات سفید، خامه یا مربا پر می‌کنند. این شیرینی به‌راحتی در دهان آب می‌شود و دارای تنوع بسیاری است. نسخه سنتی ماکارون، طعم تمشک کوهی و شکلات دارد. طعم‌های گل‌های مختلف، قهوه، شکلات، کاپوچینو و توت‌فرنگی نیز از دیگر انواع محبوب این شیرینی به شمار می‌آیند.

مواد لازم
مقدار کافی
تخم مرغ
1 لیوان یا 225 گرم(فقط سفیده تخم مرغ) برای دوره‌ی اول
شکر
3 لیوان یا 590 گرم
تخم مرغ
سه چهارم لیوان یا 205 گرم(فقط سفیده تخم مرغ) برای دوره‌ی دوم
نمک
1 قاشق چای‌خوری یا 5 گرم
شکر قنادی
چهار و نیم لیوان یا 530 گرم
آرد بادام
پنج و نیم لیوان یا 530 گرم
مربای مورد علاقه
به مقدارلازم

طرز تهیه ماکارون :

مرحله اول: سفیده تخم‌مرغ‌های دور اول را در یک همزن برقی بریزید و روی سرعت متوسط تنظیم کنید تا کف کند.

مرحله دوم: پس از ۳۰ ثانیه، زمانی که کف روی تخم‌مرغ‌ها شکل گرفت، شکر را کم‌کم به آن اضافه کنید.

مرحله سوم: هم‌زدن را ادامه دهید تا زمانی که سفیده و شکر به خوبی پف کند و خامه‌ای شود و با برگرداندن ظرف، نریزد.

مرحله چهارم: شکر قنادی و آرد بادام را در یک کاسه جدا الک کرده و مخلوط کنید. نمک را نیز به آن بیفزایید.

مرحله پنجم: سفیده تخم‌مرغ‌های دور دوم را به‌آرامی به مواد خشک اضافه کنید و با همزن، هم بزنید.

مرحله ششم: زمانی که استیف پیک‌ها در کاسه دوم شکل گرفتند، یک سوم سفیده‌های هم‌زده دور اول را به مواد خشک و سفیده‌های دور دوم همزده اضافه کنید و به‌آرامی، با استفاده از یک قاشق به‌خوبی هم بزنید تا پف سفیده‌ها نخوابد. سپس یک سوم بعدی سفیده‌های دور اول را اضافه کنید و آرام و به‌خوبی هم بزنید و در نهایت یک سوم آخر را به ظرف بیفزایید.

مرحله هفتم: ترکیب مواد را داخل یک قیف تقریبا بزرگ بریزید و آن‌ها را به‌شکل دایره‌های کوچک با قطر تقریبا ۴ سانتی‌متر دربیاورید و روی کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی قرار دهید.

مرحله هشتم: 45 دقیقه آن‌ها را به حال خود رها کنید.

مرحله نهم: فر را در دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا کمی گرم شود. سینی ماکارون‌ها را در فر قرار دهید و دمای فر را تا ۳۱۵ درجه فارنهایت یا ۱۵۵ درجه سانتی‌گراد کم کنید. آن‌ها را به‌مدت ۹ تا ۱۰ دقیقه بپزید.

مربای مورد نظر را داخل قیف ریخته و در مرکز یک کوکی ماکارون بریزید. یک کوکی دیگر را روی مربا فشار دهید تا دو کوکی کاملا به هم دیگر بچسبند.

ماکارون ها

 

شیرینی ماکارون در دو رنگ و طعم مختلف تهیه می‌شود و اغلب با رنگ‌های شاد و جذاب تزیین می‌شود. این شیرینی پرطرفدار در بسیاری از قسمت‌های جهان مشهور است و بسیاری از آدم‌ها به خاطر ظاهر زیبا و طعم خوش آن، از آن لذت می‌برند.

ماکارون‌ها اغلب بسیار شیرین هستند و برای خوردن بهتر آن‌ها می‌توانید با یک فنجان قهوه یا چای سرو کنید. این شیرینی در فروشگاه‌های قهوه‌فروشی، شیرینی‌فروشی و فروشگاه‌های خوراکی در دسترس است.

 

مربای توت فرنگی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین مرباها است که می‌توانید به سادگی در خانه تهیه کنید. و از ان برای داخل ماکارون ها استفاده کنید.

مواد لازم:
– توت فرنگی تازه یا یخ زده: ۱ کیلوگرم
– شکر: ۷۵۰ گرم
– آب: ۱ پیمانه
– آبلیمو: ۲ قاشق غذا خوری
– پودر دانه هل: ۱ قاشق چایخوری (اختیاری)

1. توت فرنگی‌ها را بشویید و ساقه‌های آن‌ها را بردارید.
2. توت‌ها را به همراه شکر در قابلمه بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا شکر ذوب شود و توت‌ها شیرین شوند.
3. پس از گذشت ۲۰ دقیقه، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و محتویات آن را هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
4. سپس آبلیمو را به مخلوط اضافه کرده و محتویات را به مدت ۲۰ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم قرار دهید تا مربا غلیظ شود.
5. در این مرحله می‌توانید پودر دانه هل را نیز به مربا اضافه کنید و هم بزنید.
6. زمانی که غلظت مربا به میزان مورد نظر شما رسید، مربای خود را از روی حرارت بردارید.
7. مربای تهیه شده را در بطری‌های تمیز و سرپوش دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نمایش همه

4 روش ساده تشخیص تخم مرغ سالم و فاسد

تشخیص تخم مرغ سالم از تخم مرغ فاسد یک مهارت اساسی در هنگام خرید و استفاده از این محصولات غذایی است. اطمینان از کیفیت تخم مرغ به میزان مستقیم بر سلامت ما تأثیر می‌گذارد. در این مقدمه، به بررسی چند روش ساده و کاربردی جهت تشخیص تخم مرغ سالم و جلوگیری از مصرف تخم مرغ فاسد خواهیم پرداخت. این تکنیک‌ها، از ارزش غذایی تا بررسی ویژگی‌های بصری و بویایی تخم مرغ، به ما کمک می‌کنند تا تصمیم‌گیری بهتری در خصوص انتخاب و مصرف تخم مرغ داشته باشیم و سلامتی خود را حفظ کنیم. با ما همراه شوید تا در این مسیر بهترین راهکارها و ترفندها را برای تشخیص تخم مرغ سالم کشف کنیم.

ادامه مطالب ...

طرز تهیه جامبالایا

جامبالایا، یک غذای مشهور خانگی و نمادی از ناهار روزهای یکشنبه یا پیک‌نیک‌های کلیسا است و هر فردی در لوئیزیانا معتقد است که بهترین نسخه این تاس کباب، توسط مادربزرگ خودش پخته می‌شود.

ادامه مطالب ...
WhatsApp
Telegram
LinkedIn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *