سفری به خوشمزه ترین شیرینی دنیا
ماکارون ها
محبوب ترین غذاهای سنتی
سفری به قلب سنت ها و ارثیهای طعم و رنگ فرهنگ غذایی ایرانی
ماکارون چیست؟
ماکارون با طعمی لذیذ و بسیار دلچسب، یک شیرینی خارقالعاده است.
این شیرینی در اصل با سفیده تخممرغ و شکر درست میشود و از دیگر مواد تشکیلدهنده آن میتوان به پودر بادام یا بادامزمینی و رنگهای خوراکی مجاز اشاره کرد.
داخل این شیرینی را معمولا با شکلات سفید، خامه یا مربا پر میکنند. این شیرینی بهراحتی در دهان آب میشود و دارای تنوع بسیاری است. نسخه سنتی ماکارون، طعم تمشک کوهی و شکلات دارد. طعمهای گلهای مختلف، قهوه، شکلات، کاپوچینو و توتفرنگی نیز از دیگر انواع محبوب این شیرینی به شمار میآیند.
مواد لازم | مقدار کافی |
تخم مرغ | 1 لیوان یا 225 گرم(فقط سفیده تخم مرغ) برای دورهی اول |
شکر | 3 لیوان یا 590 گرم |
تخم مرغ | سه چهارم لیوان یا 205 گرم(فقط سفیده تخم مرغ) برای دورهی دوم |
نمک | 1 قاشق چایخوری یا 5 گرم |
شکر قنادی | چهار و نیم لیوان یا 530 گرم |
آرد بادام | پنج و نیم لیوان یا 530 گرم |
مربای مورد علاقه | به مقدارلازم |
طرز تهیه ماکارون :
مرحله اول: سفیده تخممرغهای دور اول را در یک همزن برقی بریزید و روی سرعت متوسط تنظیم کنید تا کف کند.
مرحله دوم: پس از ۳۰ ثانیه، زمانی که کف روی تخممرغها شکل گرفت، شکر را کمکم به آن اضافه کنید.
مرحله سوم: همزدن را ادامه دهید تا زمانی که سفیده و شکر به خوبی پف کند و خامهای شود و با برگرداندن ظرف، نریزد.
مرحله چهارم: شکر قنادی و آرد بادام را در یک کاسه جدا الک کرده و مخلوط کنید. نمک را نیز به آن بیفزایید.
مرحله پنجم: سفیده تخممرغهای دور دوم را بهآرامی به مواد خشک اضافه کنید و با همزن، هم بزنید.
مرحله ششم: زمانی که استیف پیکها در کاسه دوم شکل گرفتند، یک سوم سفیدههای همزده دور اول را به مواد خشک و سفیدههای دور دوم همزده اضافه کنید و بهآرامی، با استفاده از یک قاشق بهخوبی هم بزنید تا پف سفیدهها نخوابد. سپس یک سوم بعدی سفیدههای دور اول را اضافه کنید و آرام و بهخوبی هم بزنید و در نهایت یک سوم آخر را به ظرف بیفزایید.
مرحله هفتم: ترکیب مواد را داخل یک قیف تقریبا بزرگ بریزید و آنها را بهشکل دایرههای کوچک با قطر تقریبا ۴ سانتیمتر دربیاورید و روی کاغذ مخصوص شیرینیپزی قرار دهید.
مرحله هشتم: 45 دقیقه آنها را به حال خود رها کنید.
مرحله نهم: فر را در دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا کمی گرم شود. سینی ماکارونها را در فر قرار دهید و دمای فر را تا ۳۱۵ درجه فارنهایت یا ۱۵۵ درجه سانتیگراد کم کنید. آنها را بهمدت ۹ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
مربای مورد نظر را داخل قیف ریخته و در مرکز یک کوکی ماکارون بریزید. یک کوکی دیگر را روی مربا فشار دهید تا دو کوکی کاملا به هم دیگر بچسبند.

ماکارون ها
شیرینی ماکارون در دو رنگ و طعم مختلف تهیه میشود و اغلب با رنگهای شاد و جذاب تزیین میشود. این شیرینی پرطرفدار در بسیاری از قسمتهای جهان مشهور است و بسیاری از آدمها به خاطر ظاهر زیبا و طعم خوش آن، از آن لذت میبرند.
ماکارونها اغلب بسیار شیرین هستند و برای خوردن بهتر آنها میتوانید با یک فنجان قهوه یا چای سرو کنید. این شیرینی در فروشگاههای قهوهفروشی، شیرینیفروشی و فروشگاههای خوراکی در دسترس است.
مربای توت فرنگی یکی از خوشمزهترین و محبوبترین مرباها است که میتوانید به سادگی در خانه تهیه کنید. و از ان برای داخل ماکارون ها استفاده کنید.
مواد لازم:
– توت فرنگی تازه یا یخ زده: ۱ کیلوگرم
– شکر: ۷۵۰ گرم
– آب: ۱ پیمانه
– آبلیمو: ۲ قاشق غذا خوری
– پودر دانه هل: ۱ قاشق چایخوری (اختیاری)
1. توت فرنگیها را بشویید و ساقههای آنها را بردارید.
2. توتها را به همراه شکر در قابلمه بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا شکر ذوب شود و توتها شیرین شوند.
3. پس از گذشت ۲۰ دقیقه، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و محتویات آن را هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
4. سپس آبلیمو را به مخلوط اضافه کرده و محتویات را به مدت ۲۰ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم قرار دهید تا مربا غلیظ شود.
5. در این مرحله میتوانید پودر دانه هل را نیز به مربا اضافه کنید و هم بزنید.
6. زمانی که غلظت مربا به میزان مورد نظر شما رسید، مربای خود را از روی حرارت بردارید.
7. مربای تهیه شده را در بطریهای تمیز و سرپوش دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

چگونه در خانه بهترین نوشیدنیهای تابستانی را تهیه کنیم؟
پیشنهاد ما برای شما امتحان لذت تجربه تهیه صفر تا صد نوشیدنی و سپس نوش جان کردن آن در روز های گرم و کسل کننده تابستانتان است . شما میتونید باکمک شیپ شاپ این موهیتو رو به راحتی تهیه کنید .

جاهای دیدنی اصفهان + آشنایی با نصف جهان
جذاب ترین جاهای دیدنی اصفهان محبوب ترین غذاهای سنتی سفری به

4 روش ساده تشخیص تخم مرغ سالم و فاسد
تشخیص تخم مرغ سالم از تخم مرغ فاسد یک مهارت اساسی در هنگام خرید و استفاده از این محصولات غذایی است. اطمینان از کیفیت تخم مرغ به میزان مستقیم بر سلامت ما تأثیر میگذارد. در این مقدمه، به بررسی چند روش ساده و کاربردی جهت تشخیص تخم مرغ سالم و جلوگیری از مصرف تخم مرغ فاسد خواهیم پرداخت. این تکنیکها، از ارزش غذایی تا بررسی ویژگیهای بصری و بویایی تخم مرغ، به ما کمک میکنند تا تصمیمگیری بهتری در خصوص انتخاب و مصرف تخم مرغ داشته باشیم و سلامتی خود را حفظ کنیم. با ما همراه شوید تا در این مسیر بهترین راهکارها و ترفندها را برای تشخیص تخم مرغ سالم کشف کنیم.

طرز تهیه جامبالایا
جامبالایا، یک غذای مشهور خانگی و نمادی از ناهار روزهای یکشنبه یا پیکنیکهای کلیسا است و هر فردی در لوئیزیانا معتقد است که بهترین نسخه این تاس کباب، توسط مادربزرگ خودش پخته میشود.