بهترین غذای کودک
محبوب ترین غذاهای سنتی
سفری به قلب سنت ها و ارثیهای طعم و رنگ فرهنگ غذایی ایرانی
سوپ سبزیجات
اولین غذای سالم برای کودک شما سوپ سبزیجات است .این دستور پخت برای کودکان 8 تا 10 ماهه نوشته شده است.و این مقدار مواد برای تهیه مقدار 8 لیوان از این سوپ می باشد .زمان مورد نیاز برای آماده کردن سوپ 10 دقیقه است و زمان مورد نیاز برای پخت 15 دقیقه است.
بلغور مرغ
غذایی ایرانی با عطر و بویی دلچسب است . این غذا با فرهنگ و اصالت
ایرانی گره خورده و از قدیم خواهان بسیاری داشته است . به روش های
متفاوتی و به راحتی در خانه پخته می شود در هنگام سرو نیز برخی
مخلفات را از اب جدا کرده می کوبند و میل می کنند .
حریره ارزن
ارزن یک غله بسیار مفید با هضم اسان است.همچنین شامل اهن فراوان می شود.دستور
پختی که اماده شده ، برای کودکان 6 تا 8 ماهه در نظر گرفته شده است.حتی میتوانید
برای شروع غذا دادن به فرزند به جای حریر برنج از حریر ارزن استفاده کنید.زمان آماده
سازی این دستور هم در مجموع 20 دقیقه است.
پوره ماهی
کودکان شیرخوار بعد از 6 ماهگی میتوانند خوردن غذاهای کمکی و خانگی را شروع کنند. پختن غذا برای شیرخوران هم ساده و هم شیرین است.این دستور پخت برای کودکان 8 تا 10 ماهه طراحی شده است و مقدار مواد اولیه ای که اماده شده تقریبا نصف یک لیوان معمولی از این غذا را برای فرزند شما اماده خواهد کرد و زمان اماده سازی و پخت هم در حدود 20 دقیقه خواهد بود.
حریر بادام
در ادامه همراه باشید تا بریم سراغ یه غذای ساده و خوش مزه برای کودک.با مقادیر داده شده 17 قاشق مرباخوری اماده می شود.
پوره گوشت و کدو حلوایی
پوره گوشت و کدو حلوایی یه غذای فوق العاده مقوی برای کودکان است.
پوره لوبیا سبز
پورهٔ لوبیا سبز هم مثل دیگر سبزیجات ساده است و بسیار مفید.
گلابی کبابی
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
این کمپوت نرم را هنگامی که فرزندتان قادر به امتحان مزه های جدید شد میتوانید با مقداری زنجبیل مخلوط کرده و به فرزند دهید. حتی زمانی که فرزند اماده خوردن گوشت شد،
میتوانید پوره را بامقداری گوشت ترکیب کنید.
این مقدار مواد اولیه حدوداً به اندازهٔ نصف لیوان از این پوره خواهد بود.
طرز تهیه سوپ سبزیجات
مرحله اول:سبزیجاتی را که آماده کردید را باهم بپزید( دفت کنید که سبزیجات باهم هم خوانی داشته باشند) . پخت سبزیجات و سیب زمینی را متناسب با نوع سبزیجات انتخابی زمان بندی کنید. برای مثال اسفناج زودتراز سیب زمینی پخته شود، بنابراین ابتدا سیب زمینی را بپزید و هنگامی که نیم پز شدند و از حالت خامی خارج شدند، اسنفناجرا به آنها اضافه کنید.
مرحله دوم: سبزیجات و سیب زمینی را در حداقل مایع تا زمانی که نرم شوند بپزید.سبزیجات را قطعه قطعه کنید و در مخلوط کن پوره کنید. در صورت نیاز کمی مایع اضافه کنید تا نرم شوند.
مرحله سوم: میتوانید در هنگام پوره کردن پنیر هم اضافه کنید.پوره اماده شده را به قابلمه برگردانید و مقداری هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. در صورت نیازمقداری گرم کنید و نوش جان کنید.
مقدار مناسب برای چهار نفر
هر نوع سبزیجات خام (هویج، اسفناج، مارچوبه یا کلم خردشده در قطعات ۲/۵ سانتیمتری یا کوچکتر) | 900 گرم |
سیبزمینی پوستگرفته و خردشده در قطعات ۲/۵ سانتیمتری | 450 گرم |
مایع مثل آب سبزیجات پخته | 2 تا 3 لیوان |
30 تا 60 گرم |
نکته مهم
طرز تهیه بلغور مرغ:
مرحله اول:ابتدا هویج ، زردک( یا شلغم) و کدو سبز را بخارپز کنید و یا آن را در مایکرویو در ظرفی در بسته برای 2 تا 3 دقیقه بپزید تا از حالت خامی خارج شده و مقداری نرم شود.
مرحله دوم:سپس روغن را در یک تابه متوسط قراره داده. زمانی که مقداری گرم شد ، سیر و پیازچه و فلفل دلمه ای را به آن اضافه کنید و 1 دقیقه تفت بدهید.مرغ را به تابه اضافه کرده و مدام به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا کاملا پخته شود
مرحله سوم: مقدار کمی فلفل را به مرغ اضافه کنید. سبزیجات بخارپز ، مقداری آب، و بلغور گندم را به تابه اضافه کنید.روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید
مرحله چهارم: سپس شعله را کم کنید.در ظرف را بگذارید و تا حدودا زمان 2 دقیقه بپزید تا آب جذب شود.ظرف را از روی شعله بردارید. چند دقیقه اجازه دهید تا خنک شود. و نوش جان کنید
هویج خرد شده | 3/1 لیون |
شلغم یا زردک خرد شده | 3/1 لیوان |
کدو سبز خرد شده | 3/1 لیوان |
1 قاشق چایخوری | |
2 حبه | |
پیازچه خرد شده | 1 عدد |
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده | 4/1 لیوان |
مرغ تکه شده | 85 گرم |
به مقدار لازم | |
آب | 1 لیوان |
کوسکوس یا بلغور گندم عربی تهیه شده از غله کامل | 2/1 لیوان |
حریره ارزن :
مرحه اول: ارزن را به مدت 1 تا 2 دقیقه تا وقتی مانند آرد نرم و یکدست می شود آسیاب کنید.
مرحله دوم: آرد نرم و یکدست می شود آسیاب کنید.خلوط را روی حرارت گذاشته تا به جوش برسد و سپس شعله راکم کنید
مرحله سوم:اجازه دهید به مدت 10 دقیقه پخته شود سپس محتویات تابه را مدام هم بزنید.
مرحله چهارم: ظرف را از روی شعله بردارید و اجازه دهید تا سرد شود و بازهم با فاصله هم بزنید.
مرحله پنجم: شیر مادر یا شیر خشک را به مقدار لازم اضافه کنید تا قوامی نرم پیدا کند. و حریره کودک شما اماده است.
ارزن | 3 قاشق غذاخوری |
آب | 1 لیوان |
شیر مادر یا شیر خشک | به میزان مورد نیاز |
طرز تهیه پوره ماهی :
مرحله اول: در یک تابه کوچک ، سبزی ها را با مقداری مایع آ ب بپزید. هنگامی به درجه جوش رسید ماهی ها را اضافه کنید و یپس شعله را کم کنید.
مرحله دوم : به طوری که در حالت نیم جوش باشد.اجازه دهید تا 3 تا 4 دقیقه روی حرارت بماند تا زمانی که به راحتی بتوانید ماهی را ریش ریش کنید.
مرحله سوم: سبزی ها را جدا کنید و اگر میخواهید از مایع غذا به عنوان سپس استفاده کنید ماهی را ریز ریز کنید و یا مقدار یک یا دو قاشق از آن را با مواد پخت پوره کنید.
110 گرم | |
به مقدار لازم | |
جعفری یا گشنیز | 1 شاخه |
پیازچه | 1 عدد |
مرحله اول: ابتدا مغز بادام ها را در آب جوش قرار دهید تا خیس بخورند.پس از 3 تا 5 ساعت پوست آن را بگیرید.
مرحله دوم: مغز های خام را خوب بکوبید یا آسیاب کنید تا نرم شوند.سپس آب را به آرد برنج و بادام آسیاب شده اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید
مرحله سوم: مرتب هم بزنید تا به قوام مورد نظر برسد.اجازه دهید کمی خنک شود و به کودک دهید .
مغز بادام شیرین متوسط | 5 عدد |
2 قاشق مرباخوری سر صاف | |
آب | 120 میلی لیتر، معادل نصف یک لیوان معمولی |
پوره گوشت و کدو
حلوایی :
مرحله اول: گوشت چرخ کرده را با اندکی پیاز تفت دهید.سپس گوجه فرنگی رنده شده را به آن بیفزایید
مرحله دوم: سپس گوجه فرنگی رنده شده را به آن بیفزایید کنید.سپس کل مواد را با پشت قاشق نرم و له و یا پوره کنید.
گوشت چرخ کرده گوساله، گوسفند یا مرغ | 60 گرم |
کدو حلوایی | 2 تکه کوچک |
گوجه فرنگی | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد کوچک |
1 قاشق مرباخوری |
پورهٔ لوبیا سبز :
مرحله اول: سر و ته لوبیا سبز را گرفته و آنها را قطعه قطعه کنید.
مرحله دوم: به مقداری که آب آن جذب شود.با پشت قاشق آن را له کنید یا با مخلوطکن پوره و با کره مخلوط کنید
لوبیا سبز | 4 عدد |
1 قاشق مرباخوری |
گلابی کبابی :
مرحله اول: فر را از قبل روی دما درجهٔ ۳۷۵ فارنهایت یا ۱۹۰ سانتیگراد گرم کنید. گلابیها را از سمت برشخورده روی یک ظرف مخصوص فر بگذارید، طوری که جای همهٔ آنها را در یک لایه داشته باشد و بینشان کمی فاصله باشد.
مرحله دوم: گلابیها را تا وقتی کاملاً نرم میشوند که حدود ۲۵ دقیقه طول میکشد، در فر کباب کنید. میوهها را از فر بیرون بیاورید و بگذارید سرد شوند.
مرحله سوم: آنها را در کاسهای بریزید و زنجبیل را در صورت استفاده اضافه کنید. سپس آنها را با با توجه به سن و توانایی جویدن کودکتان با چنگال به پورهٔ نرم یا تکهدار له کنید
مرحله چهارم:برای اینکه پوره نرمتر شود، گلابیها را در مخلوطکن یا غذاساز بریزید و تا رسیدن به قوام دلخواه پوره کنید.
گلابی پوستکنده، نصفشده و هستهگرفته | ۲ عدد |
خیلی خیلی کم پودر زنجبیل | اختیاری |
مهمان خاص آشپزخانه
کودکان به واسطه هوش بالایی که دارند اعمال و رفتار شمارا به خوبی تقلید میکنند.و این به شما بستگی دارد که میخواهید رفتار و عادات خوب را در آن ها پرورش دهید یا رفتار بد. نمی توانید هنگامی که غذای چرب میخورید از فرزندتان بخواهید غذای سالم بخورد. او نیاز دارد که این رفتار خوب را در شما ببیند.
در این مقاله هر آنچه راجب غذای سالم فرزندتان نیاز داشتید به شما آموزش داده شد. به یاد داشته باشید تشویق کودکان به خوردن غذاهای سالم نیازمند صبر و حوصله است اما به هر حال ارزش بالایی دارد.
کودکان به واسطه هوش بالایی که دارند ، به خوبی از شما تقلید میکنند و رفتار شما را تکرار میکنند.
خیلی مهم است که شما الگو های خوبی برای آنها باشید . کاری که از انها را میخواهید را ابتدا خودتان به خوبی انجام داده باشید ، و یک الگوی بی نقص در ذهن آنها باشید.
خیلی مهم است که تنوع غذایی را راعایت کنید. کودک از خوردن غذاهای تکراری، رنگ های تکراری و مزه های تکراری خسته می شود.
مهم است که شما طعم های متفاوت را به او بدهید. اجاز دهید که بهترین را انتخاب کند.
جاهای دیدنی اصفهان + آشنایی با نصف جهان
جذاب ترین جاهای دیدنی اصفهان محبوب ترین غذاهای سنتی سفری به
چگونه در خانه بهترین نوشیدنیهای تابستانی را تهیه کنیم؟
پیشنهاد ما برای شما امتحان لذت تجربه تهیه صفر تا صد نوشیدنی و سپس نوش جان کردن آن در روز های گرم و کسل کننده تابستانتان است . شما میتونید باکمک شیپ شاپ این موهیتو رو به راحتی تهیه کنید .
5 ترفند بی نظیر رفع بوی بد سویا
سوئیا یک ماده غذایی با ارزش و چندساله است که در آشپزی مختلف و در تنوع غذایی جهانی به کار میرود. با این حال، بوی ناخوشاین ممکن است در پخت و طهی سوئیا ایجاد شود که ممکن است تجربه مصرف آن را کاهش دهد. برای رفع بوی بد سوئیا، میتوان از ترفندها و روشهای مختلفی استفاده کرد که نه تنها به بهبود بوی سوئیا کمک میکنند بلکه میتوانند طعم آن را هم بهبود بخشند. در اینجا به تعدادی از این ترفندها اشاره شده است که میتوانند به طرز قابل توجهی بر کیفیت و طعم سوئیا افزوده شوند.
بهترین روش نگهداری انواع نان در فریزر
نان یکی از اصلیترین اجزای رژیم غذایی بسیاری از افراد است و بسیاری از ما در مواقعی باقیمانده از نان مواجه میشویم که ممکن است بخواهیم آن را برای استفادههای بعدی نگهداری کنیم. یکی از بهترین روشها برای این کار، استفاده از فریزر یا یخچال است. در این مقاله، به راهنمایی برای نگهداری انواع نان در فریزر پرداخته میشود.