گیاه خواری اولین گامی است که به سوی راستی و درستی برداشته می شود و برای آیندگان گرانبها خواهد بود.

محبوب ترین غذاهای سنتی 
سفری به قلب سنت ها و ارثی‌های طعم و رنگ فرهنگ غذایی ایرانی 

دسر
بهترین دسر های وگن (2 رسپی)

پودینگ شکلاتی وگن (دسر)

پودینگ نوعی غذا یا میان وعده محسوب می شود، که می تواند بر اساس ترکیبات داخلی خود طعم اصی داشته باشد. در گذشته دور آمریکایی ها به منظور لذیذ بودن یک غذا یا دسر نام آن را پودینگ می نامیدند.

بستنی توت فرنگی وگن (دسر)

بستنی توت فرنگی طعمی از بستنی است که با توت فرنگی یا طعم دهنده توت فرنگی درست می‌شود. از مخلوط کردن توت فرنگی تازه یا طعم دهنده توت فرنگی با موادی که برای تهیه بستنی استفاده می‌شود، درست می‌شود. اکثر بستنی‌های توت فرنگی صورتی دارند.

دسر

طرز تهیه پودینگ شکلاتی :

مرحله اول: درون یک کاسه 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و 2 قاشق غذاخوری آب سرد را باهم مخلوط کنید.

مرحله دوم: در یک قابلمه شکر هارا ، پودر کاکائو و نمک را باهم مخلوط کنید.

مرحله سوم: قابلمه را روی حرارت مناسب قرار دهید و کم کم 2 پیمانه شیر بادام را اضافه کمید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.قابلمه را تا وقتی بخار از آن بلند نشده است از حرارت دور نکنید اما حواستان باشد که مایع نباید بجوشد.

مرحله چهارم: قابلمه را از روی حرارت برارید و چیپس های شکلات را به آن اضافه کنید و قابلمه را بچرخانبد تا چیپس های شکلات ته قابلمه نچسبد و نسوزد.
سپس حدود 3 دقیقه قابلمه را روی حرارت بگذارید و بعد از آن شعله گاز را خاموش کنید و با یک قاشق چوبی هم بزنید تا شکلات ها ذوب بشود.

 مرحله پنجم: محلول نشاسته و آب را به همراه پودر وانیل به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید، سپس قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله ششم: مخلوط را مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ شود.

مرحله هفتم: پودینگ شکلاتی را درون ظرف های سرو بریزید و روی آنها را با سلفون به صورتی که سلفون به سطح پودینگ بچسبد بپوشانید.
بعد از اینه دمای پودینگ ها به دمای محیط رسید آنها را 2 ساعت در یخچال بگذارید و سپس دسر را نوش جان کنید.

مناسب برای 4 تا 6 نفر

نشاسته ذرت
3 قاشق غذاخوری
شکر
3/1.5 پیمانه
نمک
نوک قاشق مربا خوری
چیپس شکلات
3/1 پیمانه
آب سرد
2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو
4/1 پیمانه
شیربادام
2 پیمانه
پودر یا عصاره وانیل
2/1 قاشق مرباخوری

نکات مهم

برای خرید محصولات مرغوب با قیمت مناسب به شیپ شاپ سر بزنید!…

طرز تهیه بستنی توت فرنگی:

مرحله اول: برگ توت فرنگی هارا بگیرید و با دستگاه مخلوط کن توت فرنگی هارا پوره کنید.

مرحله دوم: شکر، آب و نشاسته ذرت را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و تا وقتی که مواد بجوش بیاید آن را هم بزنید.

مرحله سوم: وقتی محلول جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید 10 دقیقه با حرارت کم بجوشد تا غلیظ شود و زمانی که شربت غلیظ شد حرارت را خاموش کنید تا شربت خنک شود.

مرحله چهارم: وقتی شربت خنک شد توت فرنگی هارا به آن اضافه کنید و هم بزنید.
سپس مخلوط بدست آمده را در یک ظرف بریزید و در فریزر بگذارید تا کاملا منجمد شود.

مرحله پنجم: وقتی مخلوط کاملا منجمد شد با یک چاقو آن را به تکه های ریز خرد کنید و درون محلوط کن بریزید و دستگاه را تا وقتی که مخلوط کاملا یکدست نشده است خاموش نکنید.

مرحله ششم: بستنی توت فرنگی را بعد از مخلوط کردن دوباره در یک ظرف بریزید و به مدت 4 ساعت در فریزر بگذارید تا منجمد شود و بعد نوش جان کنید.

مقدار مناسب برای چهار نفر
شکر
1 پیمانه
آب
2 پیمانه
نشاسته ذرت
2/1.5 قاشق مرباخوری
توت فرنگی
2 پیمانه

واژه وگن به چه معناست؟

واژه وگن (Vegan) از کلمه گیاه‌خوار (Vegeterian) انگلیسی گرفته شده است که برای اولین‌بار در سال ۱۹۴۴ و توسط دونالد واتسون مطرح شد.

 افراد گیاه خوار، افرادی هستند که هیچ گونه محصولات لبنی و حیوانی مصرف نمی کنند و در واقع غذای اصلی آنها و منبع غذایی آنها از گیاهان است.

مبنی بر اینکه بیشتر دسر های دنیا از مشتقات حیوانی استفاده می کنند در این مقاله به شما چند دسر مخصوص افراد وگن معرفی می کنیم.

نمایش همه

5 ترفند بی نظیر رفع بوی بد سویا

سوئیا یک ماده غذایی با ارزش و چندساله است که در آشپزی مختلف و در تنوع غذایی جهانی به کار می‌رود. با این حال، بوی ناخوشاین ممکن است در پخت و طهی سوئیا ایجاد شود که ممکن است تجربه مصرف آن را کاهش دهد. برای رفع بوی بد سوئیا، می‌توان از ترفندها و روش‌های مختلفی استفاده کرد که نه تنها به بهبود بوی سوئیا کمک می‌کنند بلکه می‌توانند طعم آن را هم بهبود بخشند. در اینجا به تعدادی از این ترفندها اشاره شده است که می‌توانند به طرز قابل توجهی بر کیفیت و طعم سوئیا افزوده شوند.

ادامه مطالب ...
WhatsApp
Telegram
LinkedIn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *