آشپزی با لمس مدرن

با ما بهترین سالاد ها را امتحان کنید

محبوب ترین غذاهای سنتی 
سفری به قلب سنت ها و ارثی‌های طعم و رنگ فرهنگ غذایی ایرانی 

بهترین سالاد

سالاد سیب زمینی

با ما خوشمزگی و افزایش وزن اصولی راتجربه کنید . این سالاد مناسب برای افرادی است که به دنبال رژیم چاقی و افزایش وزن هستند ، بسیار مقوی و مفیداست و از نمونه بهترین سالادهایی است که خواهان زیادی دارد .

سالاد یونانی رژیمی

یکی از بهترین سالاد ها ، سالاد یونانی است . این سالاد با ذائقه ایرانی ها مطابقت بیشتری دارد در ان عموما گوجه و خیار و پیاز و پنیر فتا به صورت تکه ای روی سالاد صرف می شود .

سالاد مدیترانه ای رژیمی با مرغ

سالاد را می توان به عنوان غذای اصلی پیش غذا و همراه با غذای اصلی سرو کرد . این وعده محبوب دارای سس مخصوص بسیار لذیذ می باشد که ما در این رسپی با فوت و فن هایی بهترین سالاد را به شما ارائه می دهیم .

طرز تهیه سالاد سیب زمینی :

مرحله اول: سیب زمینی های پخته شده را به شکل مکعبی برش داده و با پیاز ، پیازچه و خیارشور به صورت نگینی مخلوط کرده سپس ذرت را اضافه کنید.

مرحله دوم: سس مخصوص را به ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید و تا زمان سرو سالاد در یخچال قرار دهید.

سس مخصوص: برای تهیه سس،ماست را به همراه مایونز ، روغن زیتون ، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید.

مقدار مناسب برای چهار نفر
مقدار مناسب برای چهار نفر

مواد لازم

مقدار کافی

خیارشور
6عدد متوسط
ذرت پخته یا کنسروی
یک پیمانه
سیب زمینی پخته
3عدد
پیاز
1عدد
پیازچه
3ساقه
ماست چکیده
3/2لیوان
مایونز
2قاشق غذاخوری
روغن زیتون
1قاشق غذاخوری
اب لیمو ترش
2قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه
به مقدار کافی
 

نکته مهم

طرز تهیه سالاد یونانی :

مرحله اول: کاهو ها را به اندازه درشت خرد کرده و با گوجه گیلاسی ها در کاسه بریزید.

مرحله دوم: پیاز های قرمز را به صورت خلالی درشت یا حلقه ای” بسته به سلیقه “خرد کرده و به مواد اضافه کنید.

مرحله سوم: سس را به مواد اضافه  کرده  و  ترکیب کنید ، زیتون ها  را  به شکل درسته یا از وسط نصف شده “سلیقه ای می باشد” روی سالاد بچینید.

مرحله آخر: پنیر فتا  که به اندازه حبه قند برش داده  شده ، به سالاد  اضافه کنید . آماده است نوش جان کنید! 

تهیه سس مخصوص: سرکه بالزامیک و روغن زیتون را با هم ترکیب کنید سپس به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه اضافه کرده دوباره باهم مخلوط کنید.

مواد لازم

مقدار کافی

کاهو
4برگ
زیتون سیاه 
10عدد
پیاز قرمز
1عدد
پنیرفتا
200گرم
گوجه گیلاسی
12عدد
روغن زیتون
2قاشق غداخوری
سرکه بالزامیک
2قاشق غداخوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
 

مواد اولیت رو از شیپ شاپ تهیه کن !

طرز تهیه سالاد مدیترانه ای :

مرحله اول: در ابتدا به مزه دار کردن سینه مرغ می پردازیم” سینه مرغ رابکوبید تا کمی پهن شود” برای مزه دار کردن آن ها از ترکیب پونه کوهی + روغن زیتون + سیر “پوره شده”  + سرکه + نمک و فلفل استفاده کنید و مرغ را کاملا به مواد آغشته کرده و 15 دقیقه استراحت دهید. “هرچه زمان بیشتری در مواد باشد نتیجه خوشمزه تر است ، می توانید تا حدود 1 ساعت آن هارا کنار بگذارید.”

مرحله دوم: سینه مرغ را در تابه ای با روغن کم و حرارت بالا سرخ کنید پس از پخت کامل به شکل نواری برش بزنید .

مرحله سوم: پیاز قرمز را خلالی ریز خرد کنید،کاهو ها با اندازه متوسط برش داده شود و گوجه و خیار را نیز خرد کنید.

مرحله چهارم: داخل کاسه کاهو و خیار و گوجه و کمی شوید “ساطوری شده” و پیاز و پنیر “اندازه حبه قند برش داده شود” بریزید پس از مخلوط کردن،مرغ  و زیتون “درسته یا برش خورده ،سلیقه ای می باشد” را اضافه کنید . اکنون وقت اضافه  کردن اصل کار و سرو  بهترین سالاد مدیترانه ای است “سس مخصوص را روی مواد بریزید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.”

تهیه سس مخصوص: سس خردل و ابلیمو و پوسته لیمو ترش “رنده شده” و پونه کوهی و سرکه را با هم مخلوط کنید.در صورت تمایل می توانید موسیر نیز اضافه کنید طعم بی نظیری خواهد داشت.  

مقدار مناسب برای چهار نفر

مواد لازم

مقدار کافی

سینه مرغ
1عدد
سیر 
1حبه
روغن زیتون
3قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
سرکه
1قاشق غذاخوری
پونه کوهی
1قاشق غداخوری
کاهو
1دسته
خیار سالاد
3عدد
خردل
2قاشق غذاخوری
لیموترش تازه
1عدد
گوجه فرنگی
1عدد
پیاز
1عدد
زیتون بدون هسته
10عدد
شوید تازه
2قاشق غداخوری
پنیرفتا
100گرم

آشنایی با تاریخچه سالاد

بیش از دو هزار سال پیش ایرانی ها روی سبزیجاتی مثل کاهو ، سرکه و روغن ریختند و این رسم از طریق جنگ های ایران و روم به اروپا منتقل و دچار تغییراتی شد . اوایل قرن بیستم و زمان مصرف غذاهای اماده سالاد نیز به همین ترتیب وارد سبد غذایی شد.

کمی سس مایونز طعم سالاد را بی نظیر می کند استفاده از پونه کوهی زیاد باعث از بین رفتن بوی مرغ می شود پنیرمورد استفاده بهتر است پنیر فتا به شکل رنده یا خرد شده استفاده گردد.

بهتر است پس از اخرین مرحله تهیه،سالاد را کمی در یخچال قرار دهید تا خنک شود”طعم به شدت بهتری خواهد گرفت”هنگام تست کردن چاشنی سس آن را با یک برگ کاهو یا هر برگی که در سالاد استفاده شده بچشید”میزان تعادل را با این روش بهتر متوجه می شوید”در این سالاد از گوجه فرنگی نیز می توان استفاده کرد ولی گوجه گیلاسی طعمی فوق العاده به سالاد شما می دهد .

نمایش همه

WhatsApp
Telegram
LinkedIn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *