خوشمزه ترین کاپ کیک ها

محبوب ترین غذاهای سنتی 
سفری به قلب سنت ها و ارثی‌های طعم و رنگ فرهنگ غذایی ایرانی 

کاپ‌کیک شکلاتی

کاپ‌کیک‌ یکی از راحت‌ترین و خوشمزه‌ترین کیک‌های مجلسی هستند که در ابعاد کوچک و به تعداد زیاد برای مهمانی و مجالس خود می‌توانید تهیه و درست کنید. این خوشمزه‌های کوچک در قالب‌های مخصوص کاپ کیک و در طعم‌های مختلف درست می‌شوند که یکی از خوش‌طعم‌ترین نوع کاپ‌کیک‌ها،کاپ‌کیک شکلاتی است. این کیک فنجانی شکلاتی همان طور که از نامش پیداست، با شکلات درست می‌شود و برای کسانی که شکلات دوست دارند گزینه خوبی است.کاپ کیک شکلاتی را در ابعاد کوچک و در فتجان می‌توانید درست کنید و برای صبحانه یا عصرانه میل کنید.

کاپ‌کیک ردولوت

کاپ کیک ردولوت (red velvet) که آن را با نام کیک قرمز مخملی نیز می‌شناسند، یکی از جذاب‌ترین و زیباترین کیک‌هاست. ردولوت نوعی کیک به رنگ قرمز است که در لغت به معنی “مخمل سرخ” است و می‌تواند یک کیک مخصوص برای تولد یا یک کیک عاشقانه و خاص برای ولنتاین باشد. معمولاً رنگ قرمز این کیک را با استفاده از رنگ خوراکی به دست می‌آورند. ما بین لایه‌های کیک ردولوت می‌توان از خامه یا کرم پنیری (کرم چیز) یا باتر کریم (کرم کره ای) استفاده کرد. بافت این کاپ‌کیک فوق‌العاده نرم و خوشمزه می‌باشد و رسپی آن کمی با دیگر کاپ‌کیک‌ها متفاوت است.

طرز تهیه کاپ‌کیک شکلاتی :

مرحله اول: تخم‌مرغ، وانیل و شکر را با هم مخلوط کرده و با همزن، حجم آن را تا دو برابر افزایش می‌دهیم تا مخلوط حاصل، رنگ کرم و حالت کشدار به خود بگیرد. در ادامه شیر را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم: روغن را به مخلوط اضافه می‌کنیم و تا زمانی‌که به حالت کاملا یکنواخت تبدیل شود، به هم‌زدن ادامه می‌دهیم. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و سه بار آن را الک می‌کنیم.

مرحله سوم: در ادامه، مخلوط آرد را در سه مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک به آرامی و به‌صورت دورانی مخلوط می‌کنیم تا به‌صورت کاملا یکدست تبدیل شود. 

مرحله چهارم: در این بخش لازم است فنجان‌های موردنظر را با روغن جامد چرب کنیم و داخل آن‌ها را آرد پاشی کنیم تا کف قالب و دیواره‌ها با آرد پوشیده شود و آرد به روغن بچسبد. اگر می‌خواهید کیکی که درحال پخت آن هستید شکلاتی باشد باید از آرد کاکائو استفاده کنید.

مرحله پنجم: قالب را بر عکس کرده و آرام به صورت چند بار روی میز کار می‌زنیم تا آردِ اضافه از داخل فنجان خارج شود و فقط ذرات چسبیده به روغن باقی بماند. سپس دو سوم فنجان‌ها را با مایه کیکی که از قبل آماده کرده‌ بودیم، پر می‌کنیم.

مرحله ششم: فنجان‌ها را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار می‌دهیم که برای این کار لازم است از نیم ساعت قبل، فر گرم باشد. نوش جان!

مقدار مناسب برای چهار نفر
مواد لازم
مقدار کافی
تخم‌مرغ
 3 عدد
آرد
1/5 لیوان
شکر و شیر
70 گرم یا یک‌سوم لیوان
روغن
60 گرم یا یک‌چهارم لیوان
بیکینگ‌پودر
1 قاشق غذاخوری
وانیل
یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو
2 الی 3 قاشق غذاخوری

نکته مهم

طرز تهیه کاپ‌کیک ردولوت:

مرحله اول: برای تهیه باترمیلک یک لیوان شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود؛ یک قاشق مرباخوری سرکه سفید به‌ آن اضافه کنید و کنار بگذارید. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: تخم مرغ‌ها و وانیل را مخلوط و به مدت دو دقیقه با همزن بزنید و پس از آن شکر را اضافه کنید. پنج‌دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شده و حجم دو برابری پیدا کند؛ سپس باترمیلکی که هنوز ولرم است را اضافه کنید و چند ثانیه در حد مخلوط شدن هم بزنید و روغن را اضافه کنید.

مرحله سوم: چند ثانیه هم زده و سپس پودر کاکائوی الک شده و سرکه را اضافه کنید.

مرحله چهارم: رنگ خوراکی را اضافه و مخلوط کنید. در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر را در سه‌مرحله اضافه و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن، هم بزنید تا کاملا یکدست شده و گلوله آردی داخلش نباشد.

مرحله پنجم: اگر از کپسول‌های کاغذی استفاده می‌کنید به قالب مافین به عنوان پایه احتیاج دارید ولی اگر از کپسول مقوایی استفاده کنید نیازی به پایه نیست. کپسول‌ها را داخل قالب مافین گذاشته و به کمک اسکوپ مواد کیک را داخل کپسول بریزید. قالب را داخل فری که از یک ربع قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه قرار دهید.

مرحله آخر: اجازه دهید کاملا خنک شده و سپس کیک را با  خامه تزئین کنید.

مواد لازم
مقدار کافی
 تخم‌مرغ
3 عدد
 آرد سفید قنادی
2/5 پیمانه
شکر
1/5 پیمانه
 روغن مایع
 یک‌دوم پیمانه
 باترمیلک
1 پیمانه
پودر کاکائو
1 قاشق چای‌خوری
 وانیل
یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  سرکه سفید
1 قاشق مرباخوری
 بیکینگ‌پودر
1 قاشق مرباخوری
رنگ قرمز خوراکی
به مقدار لازم
  ترافل
به مقدار دلخواه

شیرینی لحظات بودن کنار عزیزانتون رو با ما تجربه کنید . در انتها ادامه مقالات برای شما نمایش داده می شود. امیدواریم که لذت ببرید.  همچنین تمامی محصولات لازم رو برای تهیه این کاپ کیک های خوش مزه میتونید از بهترین سوپر مارکت آنلاین ، شیپ شاپ ، با بیش از50 در صد تخفیف تهیه کنید .

دسرهای رژیمی برای علاقمندان

بسیاری از افراد تلاش می‌کنند به همراه کاهش وزن، مصرف دسر را کمتر کنند و زمانی‌که به هدف خود دست می‌یابند مصرف دوباره دسر را از سر می‌گیرند. که این‌کار باعث افزایش وزن مجدد می‌شود. اگر نمی‌توانید به طور کامل از مصرف دسر دست بکشید، می‌توانید از دسرهایی استفاده کنید که کالری اندکی دارند.

به عنوان مثال خوردن ماست منجمد؛ پودینگ عاری از شکر یا بستنی یخی کم‌شکر می‌تواند برای شما مفید باشد. همچنین می‌توانید از ژله‌های کم کالری و کلوچه جوی دوسر استفاده کنید. هر کدام از دسرهایی که مصرف می کنید باید ۱۰۰ کالری یا کمتر  داشته باشد.

بهترین روش نگهداری انواع نان در فریزر

نان یکی از اصلی‌ترین اجزای رژیم غذایی بسیاری از افراد است و بسیاری از ما در مواقعی باقیمانده از نان مواجه می‌شویم که ممکن است بخواهیم آن را برای استفاده‌های بعدی نگهداری کنیم. یکی از بهترین روش‌ها برای این کار، استفاده از فریزر یا یخچال است. در این مقاله، به راهنمایی برای نگهداری انواع نان در فریزر پرداخته می‌شود.

ادامه مطالب ...
WhatsApp
Telegram
LinkedIn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *