فست ترین فود ها

محبوب ترین غذاهای سنتی 
سفری به قلب سنت ها و ارثی‌های طعم و رنگ فرهنگ غذایی ایرانی 

 همبرگر

اولین فست فود خوش مزه ما یک نوع ساندویچ ، دارای یک یا چند قطعه گوشت ، 
سبزیجات ،  و بین دو یا چند نان قرارمیگیرد و با چاشنی تزئین می شود.
این فست فود پر طرفدار با روش های مختلفی آماده می شود. و در این مقاله یکی از

 پرطرفدار ترین دستور های پخت همراه شما هستیم. امیدواریم لذت ببرید.

 پیتزا

بریم سراغ یکی از خوش مزه ترین فست فود ها که تقریبا در همه کشور های

 دنیا سرو میشه.

پیتزا اولین بار در کشور ایتالیا ، با موادی خیلی ساده مثل پنیر، سس گوجه

 فرنگی، نان و … پخته شد و بسیار مورد استقبال مردم قرار گرفت. نانی صاف

که با سس گوجه فرنگی، پنیر و دیگر چاشنی ها پر می شود و به درون فر می 

رود. بریم سراغ درست کردن این فست فود خوش مزه و دوست داشتنی.

 مرغ سوخاری

مرغ سوخاری یکی از خوش مزه ترین و محبوب ترین فست فود های دنیا

محصوب می شود. این غذا با روش های متنوعی برای مردم اماده می شود.

محبوب ترین مرغ سوخاری ، مرغ سوخاری پولکی است که برای تهیه آن فقط از

آرد سفید استفاده میشه.البته در دستورهای خانگی چون خیلی افراد توانایی

درست کردن مرغ پولکی را ندارند، مرغ سوخاری را با پودر مانکو  درست می کنند

که باعث میشه مرغ سوخاری طعمی شبیه به شنیسل داشته باشه.

در ادامه یکی از خوش مزه ترین دستور پخت های این فست فود بی نظیر رو ارائه 

میکنیم.

طرز تهیه همبرگر :

مرحله اول: برای تهیه این همبرگر خوش مزه ، گوشت چرخ کرده رو یک یا دو بار دیگه چرخ کنید.

مرحله دوم: بعد روی یک سطح صاف قرارش بدید. میریم سراغ پیاز . پیاز رو پوست بگیرید و بعدش با رنده ریز رنده کنید. با فشار دست آب پیاز رو بگیرید و به گوشت اضافه  کنید. سیر هارو رنده کنید و به مخلوط گوشت و پیازتون اضافه کنید. وسط گوشت رو با دست کمی باز کنید وتخم مرغ رو اضافه کنید.

مرحله سوم: مقداری نمک و فلفل اضافه کنید، و مواد رو خوب مخلوط کنید.بعد از اینکه مواد رو خوب مخلوط کردید، توجه کنید اگر مواد شل بود ، 1 قاشق غذاخوری  آرد سوخاری بهش اضافه کنید تا منسجم بشه.(البته اضافه کردن زیاد آرد سوخاری باعث خشک شدن مواد میشه).

مرحله چهارم: یکی از مهم ترین مراحل درست کردن همبرگر، ورز دادن است. تو این مرحله باید حدود 15 دقیقه خوب مواد رو ورز بدهید تا مواد خوب بخورد هم برن ، و منسجم و چسبناک بشه مواد رو 4 قسمت کنید. هر قسمت رو گرد کنید و داخل 2 لایه پلاستیک فریزر قرار بدید.

مرحله پنجم: برای اینکار میتونید از یک قالب یا درب گرد استفاده کنید برای قالب کردن همبرگر، یک لایه پلاستیک رو داخل قالب قرار بدید ، مایه همبرگر رو به داخل فشار بدید تا حالت بگیره و بعد از قالب خارج کنید و بعد همبرگر هارو به مدت 1 ساعت در فریزر قرار بدید تا استراحت کنه.

مرحله ششم: برای پختن همبرگر میتوانید اون هارو در روغن سرخ کنید و یا آن ها گریل کنید. پیشنهاد میشه در صورتی که در خانه گریل دارید، حتما گریل کنید. هم آبدار میمونه وه کوچیک نمیشه در صورتی که گریل ندارید، همبرگر هارو در یک تابه مناسب سرخ کنید. اجازه بدید زمانی که کاملا یه طرف سرخ شد ، اون رو برگردونید و  در آخر همراه با خیارشور و گوجه میل کنید

گوشت چرخ کرده
600 گرم
نان همبرگر
4 عدد
تخم مرغ
1 عدد
پیاز بزرگ
1 عدد
سیر
2 عدد
آرد سوخاری
2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه
به اندازه کافی

نکته مهم

طرز تهیه پیتزا :

مرحله اول: برای درست کردن این پیتزای خوش مزه اول از همه ، فر رو روشن کنید و رو دمای 180 درجه سانتی گراد قرار بدید تا گرم بشه.  سپس سوسیس هارو با کمی روغن به داخل ماهیتابه بندازید و با حرارت بالا تفت بدید تا مقداری سرخ بشن. توجه کنید که اگر با حرارت پایین و مدت زیاد تفت بدید ، پفکی و کمی سفت میشن

مرحله دوم: بعد از اینکه سوسی هارو خارجکردید ، مقداری از قارچ هارو ورقه ای خورد کنید. مقداری رو هم برای تزئین اخرش نگه دارید و باقی رو به تابه بندازید و با حرارت بالا تفت بدید تا آب نیندازد. سپس دو قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای به تابه اضافه کنید و تفت بدید تا نرم بشن

مرحله سوم: حالا سوسی هارو هم به تابه اضافه کنید و همراه مقداری نمک و فلفل و اویشن مخلوط کنید. بعد از اینکه مواد رو به خوبی تفت دادید تا یکدست بشه، تابه رو کنار بذارید تا خنک بشن.

مرحله چهارم: سپس خمیر پیتزا آماده یا خمیری که خودتون درست کردید رو در قالب مورد نظر قرار بدید و برای اینکه خمیر خیلی زیاد پف نکنه اون رو با چنگال سوراخ کنید.

مرحله پنجم: سس گوجه فرنگی روی خمیر بزنید و به صورت یکدست پخش کنید. پنیر اضافه کنید و پخش کنید. مخلوط سوسیس، فلفل دلمه ای و قارچ را روی پیتزا پخش کنید و روی مواد رو با پنیر بپوشونید

مرحله ششم: حالا با قارچ، فلفل دلمه ای رنگی و ذرت روی پیتزا را تزیین کنید. در این مرحله پیتزا را به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا آماده شود. در اخر از فر خارج کنید و میل کنید.

مرحله هفتم: پیاز و دنبه له شده را به قابلمه بازگردانید،طعم ابگوشت را بچشید و نمک و ادویه های لازم را اضافه کنید.

سینه مرغ

1 عدد

فلفل دلمه ای

نصف یک عدد

قارچ

2 تا 3 عدد

ذرت

2 قاشق غذاخوری

کالباس

3 تا 4 ورق

سس کچاپ

2 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد

نمک، فلفل، آویشن

به مقدار لازم

پیر پیتزا

به مقدار لازم

خمیر پیتزای خانگی

به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ سوخاری :

مرحله اول: برای تهیه مرغ سوخاری به روش رستورانی ، اول از همه پیاز هارو پوست بگیرید و بشورید. و بعد روی تخته به صورت خلالی درشت خورد کنید. و پیاز هارو در یک کاسه مناسب قرار بدید.

مرحله دوم: سبزیجات معطر تازه یا خشک شامل جعفری، ریحان، شوید، نعناع, آویشن، ترخون و … را داخل کاسه بریزید.در سپس  ماست را به همراه زعفران دم کنید، فلفل سیاه و مقداری نمک را  به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله سوم: بعد از اینکه مواد به خوبی مخلوط شدن، تکه های ران یا سینه مرغ رو درون مواد قرار بدید و خوب زیر و رو کنید تا خوب به مواد آغشته بشن. روی کاسه رو با سلفن بپوشونید و به مدت  تا  ساعت توی یخچال بذارید تا تکه های مرغ به خوبی مزه دار بشن

مرحله چهارم: آرد را به همراه پودر سیر، فلفل سیاه، پودر پیاز و کمی نمک داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.آرد و ادویه ها را با قاشق مخلوط کنید تا کاملا با هم ترکیب و یکدست بشن، و بعد کاسه حاوی آرد را کنار بذارید

مرحله پنجم:بعد از  اینکه تکه های مرغ به خوبی طعم دار شدند، آنها را از یخچال خارج کنید. حالا در قابلمه ای کوچک روغن بریزید  و روی حرارت کم قرار بدید تا کم کم داغ بشه.

مرحله ششم:در ادامه تکه های مرغ درون کاسه آرد بذارید و مانند شستن لباس بهم می سابیم تا آرد رابه خود جذب بکنن و بعد از سرخ شدن پولکی بشن . پس از خارج کردن تکه های مرغ از آرد، انها را داخل کاسه آب یخ بندازید و مجددا درون آرد قرار بدید و خوب می بسابین تا آرد بیشتری را جذب کنند. این کار را باید بین ۳ تا ۵ مرتبه انجام بدید تا مرغ سوخاری پولکی بشه

مرحله هفتم:حالا تکه های مرغ را به آرامی درون روغن داغ بندازین و اجازه بدید به آرامی سرخ و طلایی بشن. توجه داشته باشید که حرارت همچنان باید کم باشد تا تکه های مرغ علاوه بر اینکه طلایی شوند، کاملا مغز پخت نیز بشن.حالا تکه های مرغ را به آرامی درون روغن داغ بندازین و اجازه بدید به آرامی سرخ و طلایی شوند. توجه داشته باشید که حرارت همچنان باید کم باشد تا تکه های مرغ علاوه بر اینکه سرخ می شود، مغز پخت شوند

را ن یا سینه مرغ
8 تکه
ماست چکیده
1 لیوان
آرد سفید
2 تا 3 لیوان
پیاز
1 عدد
آب سرد
1 کاسه
سبزیجات معطر
4/1 لیوان
زعفران دم کرده
1 قاشق غذا خوری
پودر سیر
2/1 قاشق چایخوری
پودر پیاز
2/1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه
به اندازه کافی

سخن پایانی:

عادات خوب و سالم را از کودکی در فرزندانتان پرورش دهید. ساده اما سالم زیستی امری مهم برای شما و فرزندتان می باشد. شما میتوانید الگو های بسیار مناسبی برای فرزندتان باشید .همچنین برای داشتن فرزندی سالم مهم است که خودتان هم سالم باشید .

 

فست ترین فود ها

در دنیایی که همچی به سرعت و شتاب پیش می رود ، همه ما دائما در حال کار و تلاش هستیم و زمان کمی برای درست کردن وعده های غذایی داریم. امروزه خبری از سفره های بلند نیست و فست و فود جای خودش را بین مردم پیدا کرده. فست فود ها در تلاش هستند تا پیشی بگیریند و مشتری های خودشون رو راضی نگه دارند ، مانند شیپ شاپ که سعی داره بهترین مقالات اموزشی را برای شما فراهم کنه.
تمامی محصولات گفته شده رو میتونید از سایت shipshop.ir به راحتی و با بهترین قیمت خریداری کنید.در این مقاله سعی داشتیم به 3 تا از خوش مزه ترین فست فود های دنیا بپردازیم و یه دستور پخت خیلی ساده برای همشون معرفی کنیم. امیدواریم از این مقاله لذت برده باشید و این فست فود های خوش مزه رو کنار عزیزاتون میل کنید.

اگر میخواهید که این همبرگر رو برای 4 نفر درست کنید ، از 300 گرم گوشت چرخ کرده و نصف پیمانه سویا استفاده کنید. به یاد داشته باشید ابتدا سویا رو به مدت 15 دقیقه در آب سرد بخیسانید تا حجیم شده و خوب خیس بخورد.

سپس با فشار دست آب اضافی سویا را بگیرید و آن را چند دقیقه در یک تابه مناسب تفت دهید تا آب اضافه سویا به طور کامل تبخیر شود. پس از خنک شدن سویا می توانید آنرا به دیگر مواد همبرگر اضافه کنید.

وقتی میخواییم درون فر قرار بدیم ، با آب پاش یکم آب روی پنیر اسپری میکنیم تا کش دار شود.

نمایش همه

مزایا و معایب فروشگاه‌ های آنلاین از دیدگاه فروشنده و خریدار

سوپرمارکت‌های آنلاین، به مغازه‌هایی گفته می‌شود که محصولاتشان را از طریق اینترنت به مشتریان فراهم می‌کنند.فروشگاه‌های آنلاین مزایا و معایب بسیاری دارند که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

ادامه مطالب ...
WhatsApp
Telegram
LinkedIn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *