2 تا از خوشمزه ترین بستنی ها با شیپ شاپ
محبوب ترین غذاهای سنتی
سفری به قلب سنت ها و ارثیهای طعم و رنگ فرهنگ غذایی ایرانی
موچی بستنی
یکی از دسر های معروف در ژاپن بستنی کیک برنجی یا همان موچی است که از ترکیب یک نوع برنج چسبناک به نام موشیگوما شکر قنادی و بستنی تشکل شده به همین دلیل این دسر بیشتر از سایر دسر ها و غذاهای ژاپی دیگر باذاعقه ی ایرانی ها جور است و به راحتی میتوان ان را در خانه درست کرد . این دسر به صورت سرد سرو میشود و اولین بار توسط فردی بنام فرانسیس هاشیموتو (frances Hashimoto) در ژاپن درست شد.
ساندویچ بستنی
این دسر خوشمزه اصالتا مال امریکای شمالی و ایرلند است. این دسر برخلاف اسم گمراه کننده ایی که دارد در واقع ترکیبی از بستنی بین دو عدد بیسکوییت یا نان است به علت اینکه شباهت زیادی به بستنی دارد به ساندیوچ بستنی معروف شد. برخی از مردمان در مکزیک به ترکیبات نان , ساندویچ بستنی مقدار زیادی نمک اضافه میکنند چون بر این باور هستند که نمک باعث میشود بستنی زودتر در نان اب شود و ترکیب شوری و شیرینی طمع خاص و مهیجی به این بستنی میدهد و فروشندگان با اضافه کردن انواع چاشنی ها که معروف ترینشان شکلاتی و وانیلی است این دسر را اماده میکنند.
طرز تهیه ی موچی
مرحله اول: ابتدا بستنی با طعم دلخواه خود را در ظرفی بگذارید و با ارد برنج ژاپنی و با شکر یا شکر قنادی مخلوط کنید. در صورت تمایل شما میتوانید مقداری رنگ خوراکی به تریکبات اضافه کنید و به خوبی انها را مخلوط کنید.
مرحله دوم:در این مرحله کمی اب به مخلوط اضافه کنید تا خشک نشود و خمیری خوب به دست اورید.
مرحله سوم:بعد از اماده شدن خمیر موچی بر روی سطح ان کمی نشاسته ی ذرت بریزید و ان را به خوبی پهن کنید و به مدت 15 دقیقه در یخچال قراردهید . سپس با قالب هایی دایره ایی با قطر 6 سانتی متر ان را برش بزنید.
مرحله چهارم:در ادامه تمام خمیر ها را در ظرفی کنارهم قرار دهید بر روی انها سلفون بکشید و دوباره نیم ساعت در یخچال قرار دهید.سپس انها را از یخچال خارج کنید و یک اسکوپ بستنی را در وسط انها قرار دهید ( شما میتوانید برای محتوایات داخل موچی از تکه های میوه یا مربا هم استفاده کنید ) سپس گوشه های خمیر را بگیرید و تا بالای ان بیاورید وگردش کنید به طوری که بستنی کاملا در خمیر قرار بگیرد.
مرحله پنجم:در اخر بعد از اماده کردن همه ی موچی ها میتوانید بر روی انها شکر قنادی یا سس شکلات اضافه کنید. برای تزیین موچی ها میتوانید مقداری میوه خرد شده ترافل رنگی یا شکلات رنده شده بر روی انها بگذارید.
مقدار مناسب برای چهار نفر
مواد لازم | مقدار کافی |
اب | 3/4 لیوان |
ارد برنج ژاپنی | 3/4 لیوان |
شکر قنادی | 1/4 لیوان |
نشاسته ذرت | 1/2 لیوان |
بستنی | به مقدار کافی |
میوه | به مقدار کافی |
رنگ خوراکی | به مقدار کافی |
نکته مهم
طرز تهیه ی ساندویچ بستنی:
مرحله اول: ابتدا اب را با کمی شکر بجوشانید تا شکر حل شود هواستان باشد تا مواد بیش از حد داغ نشود در حد اینکه شکر در اب حل شود کافی است. سپس در کف ظرفی یک لایه بیسکوییت بچینید به طوری که کف ظرف را کامل بپوشاند.
مرحله دوم: در ادامه زرده تخم مرغ هارا جدا کنید و انها را هم بزنید تا وقتی که به خوبی مخلوط شوند سپس اب و شکر داغ را به ارامی اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر ان را
مخلوط کنید.
مرحله سوم: سپس پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و دوباره هم برنید تا یکدست شوند.شیر عسل را هم اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید , مخلوط را کنار بگذارید. خامه قنادی را در ظرفی جدید ریخته و هم بزنید تا فرم بگیرد در ادامه شما میتوانید قهوه یا اسپرسو را بهمراه شکلات چیپسی به مخلوط خود اضافه کنید.
مرحله چهارم:در اخر یک ظرف پیکرس بردارید و بر روی کف ان سلفون ظرف را با بیسکوییت بپوشانید. کرم اماده شده را بر روی بیسکوییت ها بریزید و به خوبی پخش کنید و یک لایه ی دیگر بیسکوییت بر روی ان قرار دهید و به مدت یک شبانه روز در فریزر قرار دهید تا کاملا منسجم شود. نوش جان!
مقدار مناسب برای شش نفر
مواد لازم | مقدار کافی |
پنیر ماسکار پونه یا بستنی | 350 گرم |
زرده تخم مرغ | 4 عدد |
خامه قنادی | 250 گرم |
شکر | 80 گرم |
شیر عسل | 100 گرم |
اب | 30 گرم |
بیسکوییت کراکر | به مقدار لازم |
قهوه | 40 گرم |
شکلات چیپسی | 1/2 پیمانه |
دانستنی هایی درباره بستنی
خوردن بستنی نه تنها بخشی از انرژی و پروتیین روزانه مارا تامیین میکند بلکه به دلیل وجود شیر خامه و شکر شربت ذرت در ان منبع خوبی از ویتامین های ضروری برای بدن ما است بدون انها رشد طبیعی انسان دچار اختلال میشود البته زیاده روی در خرودن بستنی درست نیست زیرا علاوه بر ترکیبات گفته شده بستنی به علت دارا بودن شکر , خامه , کالری بالا و مواد شیمیایی دیگر باعث اضافه وزن حمله ی عصبی و میگرنی بیماری های قلبی و عروقی نیز میشود پس در خرودن این دسر خوشمزه اعتدال را رعایت کنید و از ان لذت ببرید.